E-KÖNYVEINKRŐL

Utolsó módosítás: 2018. április 12.

Új e-könyveink már letölthetők a Tittel Pál Könyvtár egri kampuszkönyvtárának katalógusából is.

A 2018 elején vásárolt Education ekönyv-csomag 540, a Computer science csomag 871 darab angol nyelvű, a Springer Kiadónál 2017-ben megjelent e-könyvet tartalmaz.

A könyvek adataiban és magában a teljes szövegben is kereshetünk a SpringerLink adatbázisban, illetve le is tölthetjük a teljes köteteket.

A könyvtári katalógusban nincs lehetőség a teljes szövegekben keresni, de keresni és böngészni tudunk a kötetek adataiban (szerző, cím stb.), valamint a magyar és angol nyelvű tárgyszavak között. A katalógusban is lehetőség van azonban a művek letöltésére.

A SpringerLink adatbázisban a keresés és a letöltés, illetve a könyvtári katalógus használata során a letöltés funkció csak az egyetemi számítógépes hálózaton belül használható. (További információ a távoli elérésről itt található.)

A katalógusban az e-könyvek legyűjthetők, ha pl. a címben az „ebook"-ra vagy a szerzőben a „SpringerLink"-re keresünk. Az e-könyv maga az „Internet cím" sorban lévő linkre kattintva jelenik meg az intézményi IP-hálózaton belül.


< Vissza