Álláskeresés

Utolsó módosítás: 2017. március 09.

Állás Lap – Általános linkgyűjtemény.

Careerjet.hu – A Careerjet egy keresőmotor, a világhálón fellelhető, a vállalatok, állásközvetítő cégek és munkaközvetítő ügynökségek weboldalán megjelentetett számos álláshirdetést egy helyre gyűjti, majd a felhasználót átirányítja a hirdetést megjelenítő weboldalra. Azonnali jelentkezés az állásra, önéletrajz feltöltése regisztráció után lehetséges.

CvOnline állásportál

Európai Foglalkoztatási Mobilitási Portál (EURES) 

HR (Humánerőforrás) Portál – Állásajánlatok, hírek és hasznos információk, minden, amit a témával kapcsolatban fontos tudni.

IThon.info – Képviseleti szervezetek és vezető informatikai vállalatok támogatásával létesült információs és közvetítő portál, célja hogy tájékoztatással és közösségépítéssel keltse fel a fiatalok érdeklődését az informatikus szakma iránt.

Közszolgálati Személyzetfejlesztési Főigazgatóság – Munkalehetőségek a közszférában.

Külföldi munkavállalásról az EUROFOUND honlapján

Monster állásportál 

Munka lap

Nemzeti Europass Központ – Tanulás és munkavállalás az Európai Unióban.  

Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat 

Nemzeti Pályaorientációs Portál 

Profession – Regisztrált tagként lehetősége nyílik önéletrajzát feltölteni adatbázisunkba, állás hírlevélre feliratkozni, illetve keresései, kedvenc állásai elmentésére. 

Topjob 

Több link a témához – A LogSped linkgyűjteménye állásajánlattól a foglalkoztatásig tematizáltan kínál további hasznos oldalakat.


< Vissza