Diákélet

Utolsó módosítás: 2020. április 16.

Diákhitel – Minden információ elérhető, amit a diákhitelről tudnia kell. A hitel felvételéhez itt is regisztrálhat.

Diákigazolvány Portál – A portál szolgáltatásai között az elektronikus kártyaigénylés, azt követően az ügyintézés nyomon követése (státuszkövetés).

Diplomán túl – A honlap az álláskereséshez, esetleges továbbtanuláshoz (a mesterszak keresővel) nyújt hasznos forrásokat és információkat.

EDULINE - Hírportál az oktatásügy egészét lefedik a hírek.

ERASMUS+ – Az Európai Unió 2014-2020 között futó oktatási, képzési, ifjúsági és sport programja.

EURODESK – Az Európai Bizottság támogatásával működő európai ifjúsági információ-szolgáltató hálózat és együttműködési keret. Infomációk külföldi és belföldi munkavállalás, önkéntesség, nemzetközi projektekbe való bekapcsolódás lehetőségeiről.

Európai Ifjúsági Portál – Angol nyelvű portál tanulás, munkavállalás, önkéntesség és több hasznos témában.

Európai Önkéntes Szolgálat (EVS - European Voluntary Service)

European Youth Card Assiciation (EYCA, Európai Ifjúsági Kártya Egyesület) – Nemzetközi kedvezményt biztosít a tagsága, Magyarország is tagja.

FELVI – Az Oktatási Hivatal által a magyar felsőoktatásról működtetett információs portál, továbbtanuláshoz segédletekkel, e-felvételi ügyintézés lehetőségével.

Magyar Oktatási Tájékoztató

Nemzeti Köznevelési Portál - A portál diákok tanulási képességének fejlesztését szolgálja. A tanulást segítő digitális tananyagokat tantárgyanként teszi elérhetővé.

Nemzeti Pályaorientációs Portál (NPP) – Általános- és középiskolásoknak is hasznos segítséget nyújt, e mellett külön menüben a szülők számára is összegyűjt segédleteket. Regisztrációval több személyes információ is elérhető.

SULINET – Hírmagazin, közösségépítés és tudásbázis nem csak diákoknak.

Szakdolgozat Lap – Általános linkgyűjtemény.


< Vissza