Pályázatkereső

Utolsó módosítás: 2019. december 03.

CORDIS - Az Európai Bizottság nyilvános adattára és portálja, amely az uniós finanszírozású kutatási projektekkel kapcsolatos információk és projekteredmények közzétételére szolgál. Adatbázisa naponta frissül.

EU Pályázati Portál  - Hírek az aktuális és a nyertes páláyzatokró.

European Research Council (ERC, Európai Kutatási Tanács) - Az EU kutatásokat támogató legnagyobb pályázati rendszerének az üzemeltetője. Hosszútávra nyújt finanszírozást a magas kockázattal járó, de magas megtérülést is ígérő kutatások támogatására. Az ERC előre nem határoz meg prioritásokat és kutatási célokat, a támogatások odaítélésének egyedüli feltétele a tudományos kiválóság. Olyan vezető kutatók (Principal Investigator) pályázhatnak, akik Európában tervezik a projektek végrehajtását.

Kreatív Európa Iroda - Az Európai Unió Kreatív Európa programjának hivatalos magyarországi koordinátora.

Nemzeti Kulturális Alap

Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal pályázati aloldala

NKFIH Elektronikus Pályázati Rendszere (EPR) - Pályázatok beadásához intézmények és a kutatók itt kell hogy regisztrálják magukat.

Pályázatfigyelő - Hazai társadalmi szervezetek és alapítványok, intézmények, magánszemélyek, önkormányzatok, vállalkozások számára meghirdetett pályázatok gyűjteménye.

Pályázati Hírek: Firss, hiteles információk egy helyen - Hírportál,  naponta küld pályázati értesítőt.

Pályázati információk - Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról is kaphat tájékoztatást.   

Pályázatmenedzser - Vállalkozások, intézmények, a civil szféra, önkormányzatok és magánszemélyek számára kiírt pályázatok.

Pályázatok magánszemélyeknek

Széchenyi 2020 - A Miniszterelnökség vállalkozások, költségvetési szervek, nonprofit szféra számára és a vidékfejlesztéssel kapcsolatban kiírt fejlesztési lehetőségeit közzétevő pályázati portálja. Az új pályázati lehetőségek mellett további szakmai információk, pályázati dokumentáció elérhető.

Széchenyi 2020-ról a lakosságnak és a pályázóknak 

 

 

 

 


< Vissza