Közösségépítő szájtok

Utolsó módosítás: 2019. december 03.

Közösségi oldal Lap

Marketing Morzsák – Naponta friss hírek, érdekességek a közösségi média és mobil kommunikáció világából. 

Közösségi média órarend: most posztoljak vagy később? - Személyes közösségi média-időzítésre vonatkozó statisztikai átlagadatok. 

Közösségi szájtok gyűjteménye

Népszerűbb közösségi szájtok 

Facebook – A világ legnagyobb közösségi portálja, mindent egyesítő tudásszervező platform. 

Instagram – Közösségi hálózat, okostelefonon történő fényképek és rövid videók megosztásán alapul. Az oldalra mobiltelefonról lehet feltölteni.

GOOGLE+ – A Közösségek és a Gyűjtemények kerültek a 2015 őszén végrehajtott módosítások révén a szolgáltatás középpontjába  s a jövőben kimondottan az azonos érdeklődési körűeknek lesz hivatott közös fórumot biztosítani a Pinterest és a Reddit keresztezéseként.

hi5   

LinkedIn – Szakmai kapcsolatépítő webkettes szolgáltatás. Az üzleti közösségi hálózat célzottan jó a szakmai hálózatépítésben, a szakmai portfólió létrehozásában és célzott publikálásában.

Magyar Vagyok

Moly.hu  – Könyvek és "barátaik" közösségi weboldala.

MySpace – Egy népszerű, közösségi hálózatot építő interaktív honlap. Személyes profil, blog, csoport, fotó, zene és videó megosztási lehetőség.    

Pinterest – Amerikai közösségi képmegosztó oldal. Lehetővé teszi, hogy a regisztrált felhasználók témák szerint rendezve fényképeket osszanak meg egymással. 

Reddit – Közösségi weboldal, amelyen a felhasználók megoszthatják híreiket, képeiket és cikkeiket az ún. "alredditeken". 2015 őszén saját híroldallal bővült a szolgáltatás. Az Upvoted a Reddit legnépszerűbb sztorijait szerkesztett tartalomként gyűjti össze szavazási és kommentelési lehetőség nélkül. 

Snitt.hu – Filmek és "barátaik" közösségi weboldala.

Tumblr – Szövegeket, fényképeket, videókat, linkeket, idézeteket és hangfelvételeket lehet megosztani egy rövid blogon keresztül.

Twitter – Mikroblog. A csevegőszoba és a blog közötti átmenet, ahol a felületen egy-egy mondatban meg lehet jeleníteni hogy a felhasználó adott pillanatban mivel foglalkozik.  

VK –  Az egyik legnagyobb európai közösségi szájt, több mint 100 millió aktív tagja van. 


< Vissza