DOKTORANDUSZOK KONFERENCIÁJA AZ EGRI LÍCEUMBAN

Utolsó módosítás: 2017. szeptember 25.

Kilenc egyetem közel negyven előadójával szeptember 28-án veszi kezdetét a „Tudomány ekként rajzolja világát” doktorandusz konferencia, amely egyben az Eszterházy Károly Egyetem és az Eötvös Loránd Tudományegyetem Doktorandusz Önkormányzatainak első közös konferenciája.

A 2017. szeptember 28. és 29. között az egri Eszterházy Károly Egyetemen zajló konferencia a Doktoranduszok Országos Szövetsége Irodalomtudományi Osztály szakmai támogatásával valósul meg. A konferencia címe: „A tudomány ekként rajzolja világát" – Irodalom, nevelés és történelem metszetei. A tanácskozás célja tudományos szekciók felállítása az irodalom, a nevelés és a történelem közös metszeteinek megvilágítása érdekében; az irodalomtudományi, a neveléstudományi és a történelemtudományi témában kutató doktori hallgatók közös szakmai fórumának megteremtése; emellett pedig a két szervező intézmény (EKE, ELTE) doktoranduszokra kiterjedő szakmai kapcsolatának erősítése.
A szervezők szeretettel várják a tudományok, művészetek művelőit és barátait az Eszterházy Károly Egyetem Tittel Pál Könyvtárában.

A rendezvény meghívója itt, a programjai és absztraktjai itt érhetők el.

A konferenciáról a Facebookon is tájékozódhatnak.


Forrás: uni-eszterhazy.hu


< Vissza