Eszterházy Károly Egyetemi Archívum

Utolsó módosítás: 2017. január 24.

Üdvözöljük az Eszterházy Károly Egyetemi Archívumban, az Eszterházy Károly Egyetem repozitóriumainak közös oldalán!

Az Archívum jelenleg elérhető részei:
• Intézményi publikációk (oktatói és kutatói cikkek, tanulmányok, könyvrészletek, monográfiák, folyóiratok, konferencia előadások)
• Doktori disszertációk
• Szakdolgozatok
• Habilitációs munkák

Az Archívum működését az Eszterházy Károly Egyetem Tittel Pál Könyvtára koordinálja: a digitális vagy digitalizált dokumentumokat összegyűjti, megőrzi, feldolgozza, kereshetővé teszi, majd a szerzői és egyéb tulajdonjogok figyelembevételével biztosítja azok teljes szövegű elérését. Az Archívum létrehozásával és működtetésével növeli az intézmény tudományos eredményeinek láthatóságát.

Az Archívum a nyílt hozzáférés (Open Access) jegyében törekszik a nyilvános és ingyenes elérés biztosítására, de a feltöltött publikációk nyilvánossága eltérő lehet. A dokumentumok egy része mindenki számára hozzáférhető, míg mások kizárólag az intézmény kijelölt számítógépein vagy zárt hálózaton keresztül érhetők el.

Az Archívumban található művekre vonatkozó szerzői és személyhez kötődő jogok a szerzőt, illetve a szerzői jog tulajdonosát illetik, kérjük, hogy a művek felhasználása során erre legyenek tekintettel.


< Vissza