Adatátemelés a doktori.hu oldalra

Utolsó módosítás: 2019. március 20.

Az előzetesen meghirdetett ütemterv szerint 2018. november 1-én elindult az MTMT2. A doktori adatbázis összehangolása az új rendszerrel befejeződött, az áttöltés újra lehetővé vált.

A válogatott közlemények összeállításához és a közlemények importjához készült részletes útmutatók elérhetőek a www.doktori.hu oldalon "Dokumentumok / útmutatók" menüpontban, valamint az alábbi linkeken:

1. Válogatott közleménylista létrehozása az MTMT2-ben:
Az útmutatót követve a doktori iskolák tagja előkészíthetik az MTMT-ben azt a listát, amit a doktori.hu rendszerben később meg kívánnak jeleníteni. A szokásos 5 db 5 éven belüli, 5 db pedig a munkásság bármely tétele lehet a MAB feltételei szerint. Érdemes az első 4 főcsoportba eső un. teljes tudományos művek közül választani. Javasoljuk, hogy legyen a listában magasabb idézettségű és idegennyelvű közlemény is, valamint törekedni kell a teljes leírásra, tehát külső azonosító is legyen hozzárendelve, lehetőleg teljes szövegű. Ezek nem kizáró okok, de ajánlottak.

2. Útmutató a közlemények importálásához:
A tudománymetriai adatok importálása még fejlesztés alatt áll, azonban a friss adatok hiánya a doktori iskolák akkreditációját nem érinti.

A Válogatott közleménylista összeállításában és az importálás folyamatában is számíthatnak segítségünkre, a Tittel Pál Könyvtár MTMT admin munkatársai  állnak rendelkezésükre!


< Vissza