Tittel Podcast

Utolsó módosítás: 2021. július 26.

A könyvtár életéről, szolgáltatásairól, programjairól már podcast formában is tájékozódhatnak az érdeklődők.

Szakmiság és emberség
Ezzel a címmel hallható az ötödik Tittel podcast, amelyben a Főegyházmegyei Könyvtárral való együttműködésünk a fő téma. Épp ezért a két könyvtárvezető, Oszlánczi Krisztina és Balogh Ferenc az, akik mesélnek erről a sok szálon, egyre szorosabbá szövődő, több évtizedes partnerségről.

 


 

Ki volt Tittel Pál? - beszélgetés névadónkról és a Tittel-emlékév programjairól a negyedik podcast adásunkban
Az egyetem könyvtára kettős jubileumot ünnepel 2021-ben: Tittel Pál nevét 10 éve választotta, s névadója halálának 190. évfordulója is ez évben van. Erről nyílt nemrégiben kiállítás a Líceum 2. emeletén. S ez csak egyike, annak a sok programnak, amellyel a Tittel Pál Könyvtárban találkozhatnak. A eseményekről Kiss Adrien szaktájékoztató, a kiállításról Gál Tibor főigazgató-helyettes beszélget Laskay Anna szaktájékoztatóval.

 Logónk zöld színe kötelez! Így nem csoda, hogy harmadik podcastünk témája – az áprilisi könyvtárfa ültetése kapcsán – a környezetvédelem. Pozsonyi Enikő könyvtáros, Oszlánczi Mónika könyvtáros-asszisztens és Laskay Anna szaktájékoztató beszélgetése itt hallgatható:

 Pandémia és könyvtár címmel már hallgatható második podcast-ünk, amelyben Gál Tibor főigazgató-helyettes, Babiczki Tamás könyvtáros és Laskay Anna szaktájékoztató járja körül a témát.

 Első beszélgetésünk Oszlánczi Krisztina főigazgatóval és Kovács Attila könyvtárossal a nyitottságról szól.

 

Az Eszterházy Podcast további adásai itt hallgatók:
https://open.spotify.com/show/31rtkav7uFRuiIdEDizau5?si=ae56173b76894237


< Vissza