Egri Természetismereti Estek

Utolsó módosítás: 2018. november 14.

Szeretettel meghívjuk az „Egri Természetismereti Estek” programsorozat novemberi előadására, melynek témája: 3D-s utazás a barlangok világában.

Előadónk kalauzolásával rejtett természeti értékeket ismerhetünk meg Magyarországról, a Kárpát-medencéről, és a világ távoli tájairól, melyeknek létezését sokan elképzelni sem tudják. Profi technikával működő 3D mozi lesz ebben segítségünkre, melynek lenyűgöző látványelemeivel a mai kor elvárásainak megfelelő, és minden korosztálynak érdekes vizuális élményt nyújtunk.

Előadó: Egri Csaba, aki egyetemi éveitől kezdve kutatja a barlangokat, bejárva hazánk kisebb és nagyobb barlangjainak jó részét. Számos külföldi barlangi expedíció részt vevője: Olaszországtól Ausztrián keresztül Franciaországig több klasszikus alpesi barlangot járt be, de járt a déli félteke legmélyebb barlangjában, Új-Zélandon is. Főállásban a hazai Természetvédelem szolgálatában, a barlangok, mint élettelen természeti értékek megóvásával foglalkozik. Az utóbbi években fényképezőgép nélkül már sosem megy barlangba, és abból is mindjárt kettőt visz magával, hogy 3 dimenziós fotók segítségével mutassa be a sötétség birodalmát.

Időpont: 2018. november 13. kedd, 17:30
Helyszín: Eger, Eszterházy Károly Egyetem Tittel Pár Könyvtár (Líceum, Eszterházy tér 1. – Földszint 112-es terem)

Az „Egri Természetismereti Estek" programsorozat a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság, az Eszterházy Károly Egyetem, a Kaptárkő Természetvédelmi és Kulturális Egyesület és a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület közös szervezésében valósul meg.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!


< Vissza