Elsevier szerzői workshopok angol nyelven

Utolsó módosítás: 2021. március 31.

Az EISZ Titkárság és az Elsevier szeretettel vár minden érdeklődőt az Elsevier angol nyelvű, publikálást segítő szerzői workshopjaira.

Hogyan írjunk tudományos cikket? - 2021. április 12. hétfő, 10.00-11.15
A képzés során a résztvevők megtanulják, hogyan lehet sikeresen megírni egy olyan tudományos cikket, ami jó visszhangot kelt a tudományos közösségen belül és ami elismerést szerezhet a szerző számára. Bemutatásra kerülnek az írást segítő legjobb gyakorlatok, melyek kutatók, szerkesztők és olvasók tapasztalatain alapulnak.
A képzés elsősorban fiatal kutatóknak szól, de a szervezők a tapasztalt kutatókat is szívesen látják a résztvevők között.

Előadó: Katarzyna Gaca-Zając, Senior Customer Consultant for Central-Eastern Europe in Elsevier

Regisztráció: https://elsevier.zoom.us/webinar/register/WN_UAgjhlgnQhCJ4oMK6vZzfA Okos folyóiratválasztás - 2021. április 15. csütörtök, 11.00-12.15
A képzés célja, hogy megismertesse a tudósokat, doktorandusz és egyetemi hallgatókat a folyóiratok kiválasztásának bevált gyakorlataival, a tudományos folyóiratok kiválasztását és értékelését segítő eszközökkel és bibliometriai mutatókkal. A résztvevők megtanulják azokat a szabályokat is, amelyeket a bibliometriai mutatók használata során érdemes szem előtt tartaniuk, és azt is megtudják, milyen eszközökkel lehet okosan kiválasztani egy jó folyóiratot kutatási munkájuk közzétételéhez.

Előadó: Katarzyna Gaca-Zając, Senior Customer Consultant for Central-Eastern Europe in Elsevier

Regisztráció: https://elsevier.zoom.us/webinar/register/WN_7xz2x5HATQujU5u3yi4qYQ 


< Vissza