Gólyabarát könyvtár

Utolsó módosítás: 2018. szeptember 06.

A Tittel Pál Könyvtár és a Főegyházmegyei Könyvtár is részt vett az EKE Összegyetemi Gólyatáborában, és a Gólyahéten is meghallgathatták az elsősök a tájékoztatónkat.

A gólyatáborban részt vettük a Színek háborúja vetélkedőn, ahol két állomást is mi biztosítottunk 3-3 játékos feladattal. A gólyáknak mozgásos, logikai és elméleti feladatokkal is készültünk. Olyan próbatételeket kellett teljesítenük, mint nehezített ugróiskola, kirakó a Líceumról, gólya etetés vagy kvíz feladatok. A csapatok jól teljesítettek, de plusz pontért csapatképet is csinálhattak a könyvtári roll-upok előtt.

Csütörtökön a Civil Faluban az érdeklődők részletesebben megismerkedhettek a könyvtárakkal. Lehetőség volt arra is, hogy az elsősök egyedi gólya olvasójegyet szerezzenek, ugyanis aki szeretett volna, be is iratkozhatott a Tittel Pál Könyvtárba. Azoknak akik szerettek volna kicsit olvasgatni, lehetőség volt egyes folyóirataink legújabb számait lapozgatni.

A Gólyahéten minden elsős meghallgathatta a könyvtár tájékoztatóját, ahol szintén hasznos információkkat mondott el Pozsonyi Enikő kollégánk.

A beiratkozásról: https://konyvtar.uni-eszterhazy.hu/hu/ktarhu/eger-/aktualis-996/c/beiratkozas-az-eke-egri-campus-konyvtaraba 

Reméljük minél több gólyával találkozunk újra a könyvtárban!


< Vissza