KERÉKPÁRRAL A VILÁG KÖRÜL

Utolsó módosítás: 2019. június 21.

47.000 km tett meg 3 év alatt kerékpárján Szabó Ádám. Az Utam lényege blog írója egy barátjával, Illés Adorjánnal vágott neki a világ körüli tekergésnek. Az egykori Károly Róbert Főiskola idegenforgalom-szálloda szakos hallgatója előadásában élményeiről és az út tanulságairól is mesél a gyöngyösi campus könyvtárában.

2015. június 10-én indult útnak, 5 kontinens 39 országban járt, 47.000 km-t tekert le és rengeteg élménnyel, 2018. augusztus 20-án érkezett meg szülővárosába, Egerbe Szabó Ádám. A világjáró kerékpáros egy európai körúttal készült fel a nagy utazásra, amivel egy régi álma vált valóra.

Időpont: 2019. június 14. (17:00-19:00)

Helyszín: Eszterházy Károly Egyetem Gyöngyösi Károly Róbert Campus - Könyvtár (Mátrai út 36.)

Ádám kevés pénzzel vágott neki a 3 éves utazásnak. Szeretett volna kilépni a komfortzónájából és elhatározta, hogy az út közben átélt tapasztalatokból és az esetleges nehézségekből is tanulni fog. Szerinte „az utazás egy enciklopédia, ami útközben íródik. Felszabadít, tisztánlátásra ösztönöz. Elénk tárja a valóságot; mi az, amire érdemes figyelnünk, és mit kell elengednünk, hogy léghajónk magasabbra szálljon."

Fotókkal illusztrált előadásában Ádám élményei, kalandjai mellett beszélni fog érdekességekről és természetesen érinteni fog spirituális témákat is.

Az előadás INGYENES!


< Vissza