KITÖRÉS - LEHET KIÚT, VAN KIÚT

Utolsó módosítás: 2017. május 22.

2017. április 26-án az Eszterházy Károly Egyetem Gyöngyösi Károly Róbert Campus Könyvtára és az Eszterházy Károly Egyetem Gyöngyösi Károly Róbert Campus rendezésében fotó- és rajzkiállítás nyílt.

 

A kiállítás és rendezvény célja volt megmutatni azt, hogy a hátrányos helyzetből, szegénységből van kiút. Olyan fiatalok mutatkoztak be a rendezvényen, akik tehetségesek a különböző művészeti ágakban és szorgalmukkal bizonyítják, vannak lehetőségek számukra is. Rögösebb utat járnak be, mint mások, meg kell birkózniuk a többség előítéletével és szűkebb környezetük kételkedéseivel is.
A kiállítást Dr Bujdosó Zoltán, campusokért felelős rektorhelyettes nyitotta meg, majd Dr Demszky Gábor és Orsós János, a Dr Ámbédkar Gimnázium vezetője személyes tapasztalatait osztotta meg a résztvevőkkel. Zárásként Buzás József, a Teleki József Általános és Szakközépiskola igazgatójának bemutatkozását hallgathattuk meg. A diákok külön műsorszámokkal is készültek, dalokkal, szavalással, tánccal és színjátszással varázsolták el a népes közönséget.

 

Kiállítók:

Dr Demszky Gábor
Eventus Középiskola és Szakiskola
Gyöngyösi Petőfi Sándor Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény

 

A kiállítás megtekinthető 2017. május 18-ig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


< Vissza