Magyar nyelvű online Web of Science tréningek

Utolsó módosítás: 2019. február 22.

Az EISZ és a Clarivate Analitycs szeretettel vár minden érdeklődőt a Web of Science hivatkozási adatbázis, valamint a hozzá kapcsolódó kutatási eszközök használatát bemutató magyar nyelvű online tréningsorozatra. A 45-60 perc hosszúságú, magyar nyelvű képzéseken a Webex online platformon lehet részt venni.

Segítség a Webex-hez:
http://eisz.mtak.hu/images/esemenyek/20181210_web_of_science_webinar/csatlakozas_webexhez.pdf 


Mely folyóiratokban publikáljak?

Időpont: 2019. február 25. hétfő 9:00

A Journal Citation Reports a folyóiratok összehasonlítására szolgáló eszköz, amely különféle mutatókat biztosít a folyóiratok értékelésére. Az előadó bemutatja, hogyan azonosítjuk egy-egy tudományterület legfontosabb folyóiratait, és hol érjük el a kvartilis adatokat (Q1, Q2, Q3 és Q4). Az előadáson megismerkedhetünk az egyes mutatószámokkal, amelyek lehetőséget nyújtanak a folyóiratok összehasonlítására.
A regisztráció itt érhető el.

 


A szupercikk a Web of Science platformon: több adatbázisból származó részletes rekordok használata

Időpont: 2019. február 26. kedd 9:00

Ez a webinárium a több adatbázisban egyszerre történő keresést mutatja be a Web of Science platformon, amelynek használatával még pontosabban térképezhetjük fel a tudományos szakirodalmat egy-egy témakörben. A webinárium a teljes platformon elérhető keresési lehetőségeket, illetve elemző eszközöket mutatja be.
A regisztráció itt érhető el.


< Vissza