NI4OS kérdőív kutatóknak

Utolsó módosítás: 2021. március 11.

A hazai kutatók támogatását szem előtt tartva a debreceni egyetem két kérdőív kitöltésében kéri az egyetem kutatóinak segítségét.

Az egyik kérdőív egy általános kérdéssor, amely az EOSC-hoz köthető szolgáltatásokhoz kapcsolódik, a másik specializáltan a klímakutatásban résztvevőket szólítja meg.

A National Initiatives for Open Science in Europe (NI4OS) projekt egyike azon Európai uniós kezdeményezéseknek, amelynek célja, hogy segítse a különböző kutatási területen dolgozó kutatók munkáját. Az egyik fő célkitűzése, hogy olyan szolgáltatásokat fejlesszen és nyújtson, amiket a mindennapos kutatási folyamatokba könnyen lehet implementálni. Annak érdekében, hogy fel tudják mérni, hogy a kutatóknak mire van szükségük készítettek egy kérdőívet.
A kérdőív angol nyelvű, kitöltése 5-10 percet vesz igénybe és a következő linken elérhető:
http://survey.finki.ukim.mk/index.php/542299?lang=en 

A második kérdőív a klímakutatásba bekapcsolódó kutatókat célozza meg az előbbi projekt keretében. A kérdőív angol nyelvű, 12 rövid kérdést tartalmaz és a következő linken érhető el:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd9NIt9IF-9gImdYMfxGf_0RRGpxDJccnoDo0DKY29YkrPMNA/viewform 

Köszönjük debreceni kollégáink nevében is, hogy időt és energiát szán a közös célok érdekében végzett munka támogatására.


< Vissza