Információ a könyvtár működésével kapcsolatban

Utolsó módosítás: 2020. május 06.

A kijárási korlátozások feloldásáról és a védelmi intézkedésekről szóló kormányhatározat és rektori utasítás értelmében könyvtárunk ügyeleti munkarendje változik.

A könyvtár látogatására, azon szolgáltatások igénybevételére, ami személyes jelenlétet kíván, még nincs lehetőség (szkennelés, fénymásolás, olvasói gépek használata stb.), de a hosszú ideje tartó korlátozásokat fokozatosan szeretnénk feloldani, a megfelelő óvintézkedések betartása mellett.

Ezért a mai naptól lehetőséget biztosítunk arra, hogy előzetes egyeztetés (telefon, e-mail, facebook) után kölcsönzési szolgáltatásainkat igénybe vehessék (új dokumentumok kölcsönzése, kölcsönzött dokumentumok visszajuttatása).

Ennek módjáról, feltételeiről kérjük érdeklődjenek munkaidőben a következő elérhetőségeken:
Telefon: 06-47-513-000/2831
E-mail: tpk.cc@uni-eszterhazy.hu 

  • Keresés a könyvtár állományában és adatbázisainkban, a könyvtár honlapján: https://konyvtar.uni-eszterhazy.hu/sarospatak 

  • Segítségnyújtás, tájékoztatás az adatbázisok és a könyvtári rendszer használatához:
    Telefon:
    06-30-565-4402
    06-47-513-000/2831

A korábban, május 4-ig meghosszabbított, kölcsönzött dokumentumok visszajuttatásának határidejét további időszakig, május 31-ig tettük lehetővé.

Továbbra is az a gyakorlat működik, hogy akinek március 12.-e előtt már jelentkezett késedelmi díja, azt a rendszer abban az állapotban rögzítette, és ez a késedelmi díj nem növekszik a fent jelzett, további időszak (május 31-ig tartó zárva tartás) időtartama alatt.

Kérjük, hogy kövesse nyomon saját kölcsönzéseit, amit a könyvtár honlapján bejelentkezés után tehet meg:
http://webpac.ektf.hu/ctk/WebPac/CorvinaWebSecure?action=patrondata 
A bejelentkezéshez az olvasójegyen található vonalkód alatt feltüntetett
CTKszámsor begépelése szükséges,
jelszóként pedig a saját születési dátumának hónapnap számsora (pl. ha valaki június 1-jén született, akkor 0601).

 


< Vissza